• 1


BEL GRATIS 0800-0107

Gevelbekleding

Voor een fraai en stijlvol aanzicht van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren en uiteraard moet de gevelbekleding ook duurzaam zijn en lang meegaan. Dan heeft Boeibeplating.nl voor u de ultieme oplossing met een keuze uit 3 topkwaliteiten, nameijk Plastisol® zetwerk, Keralit® gevelpanelen of Extoriet® en Trespa® rabatdelen. Deze onderhoudsvrije kunststof panelen zijn duurzaam en kleurvast en geven uw woning, winkel- en bedrijfspand na de gevelrenovatie weer de prachtige en frisse en uitstraling, die u altijd voor ogen had. Bovendien heeft u nu een flinke onkostenpost minder, want er hoeft nooit meer geschilderd te worden ! En dat wil toch iedereen ? Voor meer informatie of een afspraak kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice of bel gratis 0800-0107. 

  • Plastisol zetwerk

    Boeibeplating.nl heeft voor duurzame en onderhoudsarme renovatie van uw gevelbekleding en rabatdelen een oplossing naar maat: Plastisol® zetwerk. Dit materiaal is vormvast, water- en rotbestendig, kleurecht en heeft bijgevolg een zeer lange levensduur. Kortom een duurzaam en onderhoudsarm product voor diverse toepassingen. Uw gevelbekleding wordt weer als nieuw en bovendien hoeft u nooit meer te schilderen.
  • Keralit panelen

    Bij bij de renovatie van uw huis is de juiste materiaalkeuze van uw gevelbekleding van groot belang. Want u wilt zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Dat kan met de high-tech kunststofpanelen van Keralit®. Stijlvolle gevelelementen, die uw huis, winkel- of bedrijfspand de prachtige uitstraling geven, die u voor ogen had. Bovendien heeft u er nooit geen omkijken meer naar, want schilderen is verleden tijd. De vele kleuren zorgen er ook voor, dat de Keralit® panelen altijd bij uw woning passen. Alle gevelbekleding kunt u reinigen met een spons en een huishoud schoonmaakmiddel, daarna afspoelen met water.
  • Extoriet of Trespa beplating

    Een renovatie met Extoriet® of Trespa® kunststof gevelbeplating geeft uw woning, winkel- of bedrijfspand weer een frisse uitstraling. De gevelbekleding wordt beschermd tegen wind en (zure) regen en blijft als nieuw. Het plaatmateriaal is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Deze beplating is ontwikkeld voor de meest extreme weersomstandigheden en is bovendien ook nog onderhoudsarm, dus hoeft u nu nooit meer te schilderen.
U ziet hieronder een selectie van gerenoveerde projecten:

Klik op de afbeelding voor een vergroting.