• 1


BEL GRATIS 0800-0107

Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk van Boeibeplating.nl

Boeibeplating.nl houdt steeds rekening met de kwaliteit van ons milieu. Onze producten zijn dan ook duurzaam over de gehele levensduur. De duurzaamheid, het geringe onderhoud en een efficiënt productieproces met natuurlijke basismaterialen maken het voor u gemakkelijk, een doordachte en verantwoorde keuze te maken. Daarom een goede reden voor u om te kiezen voor het Plastisol® zetwerk van Boeibeplating.nl. Het feit, dat dit materiaal volledig recyclebaar is, zorgt er mede voor, dat onze producten moeiteloos passen in elk duurzaam bouwproces. De innovatieve eigenschappen van het zetwerk van Boeibeplating.nl maken het mogelijk, iedere renovatie rondom uw woning, winkel- of bedrijfspand naar eigen wens vorm te geven. Hierbij kunnen onze medewerkers u uitstekend helpen en adviseren.

Wilt u óók nooit meer schilderen ?
Kies dan voor Plastisol zetwerk van Boeibeplating.nl !

Plastisol® zetwerk is een schitterend product en een geweldige uitkomst. Deze materialen zijn waterdicht, terwijl het hout kan blijven ademen. Het is snel en zonder breek- of sloopwerk te monteren en bovendien ook nog eens onderhoudsarm. Dit maakt duur schilderwerk overbodig, dat wilt u toch ook ? Verontreinigingen op het materiaal kan men er met een zachte spons en een huishoud schoonmaakmiddel gemakkelijk van afwassen en daarna afspoelen met schoon water. Met de diverse bevestigingsmogelijkheden, zoals verlijmen, schroeven en nagelen, is Plastisol® zetwerk de ideale oplossing en wordt een bijzonder fraai eindresultaat behaald. Onze eigen vakbekwame monteurs zorgen voor een snelle en efficiënte montage. Plastisol® zetwerk is in 36 kleuren verkrijgbaar. Daardoor is een perfecte aansluiting met andere bouwdelen geen enkel probleem. Neem contact op met de klantenservice voor een vrijblijvend advies van één van onze medewerkers of bel gratis 0800 - 0107.

Nooit geen onderhoudswerkzaamheden meer op moeilijk bereikbare plaatsen !

Het is een terugkerend karwei: Onderhoudswerkzaamheden aan houten dakranden, boeiboorden, gootbekleding, topgevels, wangen van dakkapellen en andere zichtbare details aan uw woning, winkel- of bedrijfspand. Houtproducten zijn zeer onderhoudsgevoelig en het betreft meestal esthetisch zeer in het oog springende afwerkingen die, mits in goede conditie, het gebouw een goed onderhouden aanzien geven. Het schilderen en onderhouden is echter een intensieve bezigheid en op hogere hoogte zeker niet ongevaarlijk. Door de vereiste veiligheidsmaatregelen wordt het uitbesteden van deze werkzaamheden ook steeds duurder. Al deze elementen zijn echter ook uit te voeren in Plastisol® en daarmee is intensief onderhoud voor altijd verleden tijd. Uiteraard kunt u bij ons door de diverse maatwerkmogelijkheden altijd kiezen voor de vorm én kleur, die perfect aansluit op uw woning,winkel of bedrijfspand.

Wij zetten voor u alle voordelen van Plastisol zetwerk nog even op een rijtje:

  • Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar
  • Onderhoudsvrij en dus nooit meer schilderen
  • Duurzaam en een hoogwaardige uitstraling
  • Stijlvol met een groot kleurenassortiment
  • Betaalbaar en een lange levensduur
  • 15 jaar productgarantie
  • Kleurvast en UV-bestendig

De professionals van Boeibeplating.nl staan garant voor succes !