Carports

Voor een duurzame en onderhoudsarme afwerking van de boeiranden van uw carport of garage heeft Boeibeplating.nl de perfecte oplossing: Plastisol® zetwerk.

Dit hoogwaardige materiaal, waarop de weersinvloeden geen vat hebben, is vormvast, water- en rotbestendig, kleurecht en heeft bijgevolg een zeer lange levensduur. Uw carport of garage krijgt dan ook weer de oorspronkelijke strakke en frisse uitstraling.

Plastisol® zetwerk behoeft geen specifiek onderhoud en maakt schilderen overbodig. Kortom een duurzaam product in vele kleuren en uitstekend geschikt voor diverse toepassingen.

Verontreinigingen op het materiaal kan men het beste schoonmaken met een zachte spons en een huishoud schoonmaakmiddel en daarna afspoelen met schoon water.

U heeft aan Boeibeplating.nl eveneens een vakkundige en betrouwbare partner, om uw carport of garage van een nieuwe, duurzame dakbedekking te voorzien.

Wij kunnen u voor zowel een nieuw dak, als voor de renovatie van uw oude dak 2 topkwaliteiten dakbedekking aanbieden, nl. Bitumen en EPDM. Meer informatie hierover vindt u onder “Dakgoten“. 

Indien u verder nog vragen heeft of wellicht een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bel gratis 0800-0107.

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Algemene voorwaarden

BEL NU GRATIS 0800-0107

Weustinkweg 9   |  7544 RK Enschede  |  Tel. 0800-0107  |  E-mail: info@boeibeplating.nl