Windveren

Een windveer bevindt zich gewoonlijk onder het waterbord en zorgt ervoor dat wind en regen niet onder de dakbedekking kan komen, ongeacht of deze uit riet of dakpannen bestaat.

Windveren dienen ervoor, de dakpannen langs de schuine zijde van het dak op hun plaats te houden en zijn meestal van hetzelfde materiaal gemaakt als de boeidelen.

Windveren, waterborden, boeidelen en overstekken zijn gevoelig voor regen en wind en vaak lastig bereikbaar voor onderhoud. Aangezien de windveren op een huis goed zichtbaar zijn, is het van belang, de windveer goed te onderhouden. Dit betekent om de 5 jaar schuren en verven.

Met Plastisol® zetwerk heeft Boeibeplating.nl nu voor u dè oplossing naar maat. Met Plastisol® zetwerk gaat u voor een duurzame en onderhoudsarme afwerking van windveren, waterborden en overstekken. Plastisol® zetwerk is duurzaam, onderhoudsarm en maakt schilderen overbodig, kortom een product van topkwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren en voor diverse toepassingen.

Dit hoogwaardige materiaal is water- en rotbestendig, vormvast en kleurecht en heeft bijgevolg een zeer lange levensduur. Hierdoor krijgt uw woning, winkel- of bedrijfspand weer een fraaie en stijlvolle uitstraling en dat wil toch iedereen? Voor meer informatie of een afspraak kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice of bel gratis 0800-0107.

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Algemene voorwaarden

BEL NU GRATIS 0800-0107

Weustinkweg 9   |  7544 RK Enschede  |  Tel. 0800-0107  |  E-mail: info@boeibeplating.nl