Dakkapellen

Voor een fraai aanzicht van uw dakkapel is de juiste bekleding van de wangen en boeidelen van groot belang.

U wilt zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren en moet de gevelbekleding duurzaam zijn en lang meegaan.

Boeibeplating.nl heeft de passende oplossing hiervoor, zowel voor de renovatie als nieuwbouw, namelijk Plastisol® zetwerk, Keralit® kunststof panelen of Extoriet®.

Plastisol zetwerk

Boeibeplating.nl heeft voor duurzame en onderhoudsarme renovatie van uw dakkapel een oplossing naar maat: Plastisol® zetwerk.

Dit materiaal is vormvast, water- en rotbestendig, kleurecht en heeft bijgevolg een zeer lange levensduur. Kortom een duurzaam en onderhoudsarm product voor diverse toepassingen, o.a. als boeiboord en als wangen (zijkanten) van uw dakkapel. Deze wordt dan weer als nieuw en bovendien is schilderen verleden tijd.

Keralit panelen

Bij de renovatie van uw dakkapel is de juiste materiaalkeuze van groot belang.

Keralit® gevelbekleding is onverwoestbaar en verbluffend mooi. U wilt zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Dat kan met Keralit® kunststofpanelen. Hiermee kunt u de boeiboorden en wangen (zijkanten) van uw dakkapel van een prachtige uitstraling voorzien, zodat u er nooit geen omkijken meer naar heeft.

Geen afbladderende verflagen meer of kleur en glansverlies, maar stijlvolle wangen en boeiranden, die er altijd fris, strak en verzorgd uitzien. Het uitgebreide kleurenpallet zorgt er voor, dat Keralit® bij iedere woning past.

Extoriet of Trespa beplating

Wanneer uw dakkapel wordt voorzien van Extoriet® of Trespa® kunststof rabatdelen krijgt uw dakkapel een frisse, nieuwe uitstraling.

De wangen van uw dakkapel worden beschermd tegen wind en (zure) regen en blijven als nieuw. Het plaatmateriaal is UV-bestendig, kleurvast en gemakkelijk te reinigen.

Trespa® beplating is ontwikkeld voor de meest extreme weersomstandigheden en bovendien onderhoudsarm, u hoeft dus nooit meer te schilderen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice of bel gratis 0800-0107.

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Algemene voorwaarden

BEL NU GRATIS 0800-0107

Weustinkweg 9   |  7544 RK Enschede  |  Tel. 0800-0107  |  E-mail: info@boeibeplating.nl